BG: Gorele barake, trudnici pozlilo, petoro dece u Hitnoj

Izvor: B92, 11.Avg.2017, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BG: Gorele barake, trudnici pozlilo, petoro dece u Hitnoj

Beograd -- U Mirjevskom naselju Mali Leskovac u Beogradu lokalizovan je požar, a četiri osobe su povređene, među njima su dva deteta.

Trudnici koja živi u jednoj od tih baraka, kako je rečeno Tanjugu na mestu zbivanja, pozlilo je, tako da su došla i kola Hitne pomoći.

Ekipi RTS je, takođe, rečeno da je i petoro dece i nekoliko odraslih Hitna pomoć odvela na kontrolu zbog udisanja dima.

Stanari obližnje zgrade prekoputa naselja Mali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Leskovac rekli su Tanjugu da stanovnici tog naselja svake večeri pale kablove i da su već nekoliko puta obaveštavali policiju. Oni se žale da uveče ne mogu da otvore prozore od dima.

Portparolka Hitne pomoći Nada Macura rekla je agenciji Beta da su povređena deca od dve godine i 15 godina i dve starije osobe, ali je napomenula da oni nisu zadobili opekotine.

Prema njenim rečima, mlađe dete je prevezeno na Institut za majku i dete, a starije koje ima povredu glave prevezeno je u Urgentni centar.

Agenciji Beta je u MUP-u rečeno da su gorele tri barake i da je u toku dogašivanje požara.

Na terenu je bilo 18 vatrogasaca sa tri vozila.

Požar je izbio danas oko 14.40.

U "Fabrici hartija Beograd" je oko 11 časova došlo do požara na deponiji kartona, vatrogasne ekipe su na mestu požara, prisutne su i medicinske ekipe, a jedan vatrogasac je lakše povređen.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Gore barake u naselju Mali Leskovac, POVREĐENA TRUDNICA

Izvor: Blic, 11.Avg.2017

Požari bukte širom Beograda. Posle onog u "Fabrici hartije Beograd" na Adi Huji, buknuo je drugi i to u Mirijevskom bulevaru, u naselju Mali Leskovac...Kako saznajemo gori nekoliko baraka, a jednoj trudnici je pozlilo pa joj je pomoć ukazala ekipa Hitne pomoći...Na terenu je nekoliko vatrogasnih...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.