Pin I-Day 2012

Izvor: PCAxe.com, 23.Okt.2012, 07:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pin I-Day 2012

Uhvatimo se u I-kolo!  
20.10.2012. Novi Sad – Jedan od najvećih distributera na području Balkana, kompanija Pin Computers, je još jednom organizovala tradicionalni „I-Day“ skup. Na I-Day 2012 konferenciji, koja je bila fenomenalno organizovana, dileri, novinari i prijatelji Pin-a su bili u prilici da prisustvuju prezentacijama dobro poznatnih kompanija, ali i da se dobro zabave na kraju.
AsRock, D-Link, Microsoft, Dell, Logitech, LG, HP, Lenovo, IBM, BlueBerry, NVIDIA, Philips, Sony, Fuji, Nokia, Samsung i mnogi drugi su na izložbenom prostoru na samim prezentacijama, prikazali nove proizvode, ali se i još jednom osvrnuli na već postojeće.
Predstavnici svake kompanije trudili su se da na najbolji mogući način predstave svoje proizvode. Primera radi, kompanija Sony je napravila „I-Day bioskop“ sa svojim 4K projektorom (rezolucija 4096x2160px)! A to je bila samo jedna od kompanija... Iz tog razloga ne propustite ovaj detaljan izveštaj sa lica mesta!
 
Pogledaj vesti o: Nokia,   Samsung

Nastavak na PCAxe.com...






Povezane vesti

Dvanaesti I-Day održan u Novom Sadu

Izvor: B92, 23.Okt.2012

Manifestacija I-Day u organizaciji novosadskog PiN Computers-a održan je 20. oktobra u auli Master centra novosadskog sajma, treći put u ovom prostoru, a dvanaestu godinu za redom...Kolaž interesantnih prezentacija, promocije i premijera hardvera i prateće opreme, i nadasve sadržaja zabavnog karaktera,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PCAxe.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PCAxe.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.