Dvanaesti I-Day održan u Novom Sadu

Izvor: B92, 23.Okt.2012, 19:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvanaesti I-Day održan u Novom Sadu

Manifestacija I-Day u organizaciji novosadskog PiN Computers-a održan je 20. oktobra u auli Master centra novosadskog sajma, treći put u ovom prostoru, a dvanaestu godinu za redom.

Kolaž interesantnih prezentacija, promocije i premijera hardvera i prateće opreme, i nadasve sadržaja zabavnog karaktera, čini ovaj događaj prepoznatljivim i jedinstvenim u Srbiji.

I ove godine, PiN Computers je na jednom mestu okupio sve relevantne proizvođače hardvera i softvera, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a svoje štandove imali su Blueberry, Dell, Fuji, HP, IBM, Lenovo, LG, Logitech, Microsoft, Nokia, Philips, Samsung, Sony, Transcend i mnogi drugi.

Velika gužva u Master Centru novosadskog sajma svedočila je o velikom interesovanju koje prati ovaj događaj, a ovogodišnji I-Day, održan je pod sloganom „I kolo”, kao jasna asocijacija na čvrste veze PiN Computers-a, najpoznatijih svetskih proizvođača i lokalnih partnera koji sarađuju sa našom kućom.
Pogledaj vesti o: Nokia,   Samsung

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.