PRODAJA „TELEKOMA“ NAKRATKO JAČA DINAR

Izvor: Kurir, 12.Jan.2011, 09:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRODAJA „TELEKOMA“ NAKRATKO JAČA DINAR

BEOGRAD - Saradnik Instituta za tržišna istraživanja (IZIT) Saša Đogović ocenio je da će prodaja Telekoma Srbija dovesti do kratkoročne finansijske stabilnosti i privremenog jačanje dinara u Srbiji

BEOGRAD - Saradnik Instituta za tržišna istraživanja (IZIT) Saša Đogović ocenio je da će prodaja Telekoma Srbija dovesti do kratkoročne finansijske stabilnosti i privremenog jačanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << dinara u Srbiji.

- Moguće je da se prodajom Telekoma devizni kurs „smiri“ na šest do devet meseci, ali pošto se dobijeni novac potroši, doći će do ponovnog rasta evra i inflacije, rekao je on na konferenciji za novinare.
Pogledaj vesti o: Kurs evra,   Kurs dinara,   Dinar

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.