Izvor: Piplmetar.rs, 27.Feb.2024, 10:31

Evo koliko danas iznosi srednji kurs za evro

D. J.


Dinar je prema dolaru slabiji za 0,1 odsto nego pre mesec dana

Foto: Shutterstock


Zvanični srednji kursdinara za evroiznosi danas 117,2045 dinara, što je neznatna promena u odnosu na ponedeljak, objavila je Narodna banka Srbije.
Dinar je na mesečnom nivou zadržao istu vrednost, na godišnjem nivou je jači za 0,1 odsto, a od početka godine je ostao nepromenjen.
Zvanični >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << kurs dinara prema dolaru iznosi 107,9927 dinara za dolar i za 0,3 odsto je jači u odnosu na ponedeljak.
Dinar je prema dolaru slabiji za 0,1 odsto nego pre mesec dana, na godišnjem nivou je jači za 3,0 odsto, a od početka godine je oslabio za 2,0 odsto.
(Telegraf.rs/Tanjug)


Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Pogledaj vesti o: Kurs dinara,   Dinar

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.