VELIKI POVRATAK! Posle najduže pauze do sada, ponovo počinje Državni posao! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2017, 11:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELIKI POVRATAK! Posle najduže pauze do sada, ponovo počinje "Državni posao"! (VIDEO)

Krajnje je vreme bilo.

Mnogi obožavaoci satirične serije "Državni posao" pali su u blagu paniku, s obzirom na to da je već kraj septembra, a nova, 6. sezona još nije počela.

Pročitajte OVDE intervju Dimitrija Banjca za Srbiju Danas. 

Sudeći po njihovom Jutjub kanalu, popularni Đorđe Čvarkov, Dragan Torbica i Boškić iskoristili su pauzu za gostovanja sa njihovom pozorišnom predstavom u Nemačkoj. Sada su se vratili, a najava glasi da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << će nove dogodovštine i avanture "Državaca" početi u ponedeljak, 2. oktobra od 18:50 na RT Vojvodine.

Autori i glumci kultne satirične serije su Dimitrije Banjac, Nikola Škorić i Dejan Ćirjaković, a režiju potpisuje Stojče Stoleski.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.