Upravo je oborio rekord: Ozloglašeni film ostvario je najveću zaradu u bioskopima ikad

Izvor: B92, 30.Okt.2019, 19:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Upravo je oborio rekord: Ozloglašeni film ostvario je najveću zaradu u bioskopima ikad

"Džoker" Toda Filipsa možda je podelio kritičare, ali publika je pohrlila u bioskope da pogleda ovaj film.

Triler u kojem Hoakin Finiks glumi besnog kovna koji se okreće životu ispunjenom zločinima upravo je srušio rekord i postao film kategorije R koji je najviše zaradio u bioskopima. Do sada je od prodaje ulaznica zaradio 788 miliona dolara, a dosadašnji rekorder bio je "Dedpul" iz 2016., koji je zaradio 783 miliona.

Iako se "Džoker" optuživao da podržava >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nasilje, već prvog vikenda prikazivanja postao je rekorder, odnosno film koji je u nekoliko dana pogledao dotad najveći broj gledaoca.

Kako je "Dedpul" film poznat po uvrnutom smislu za humor, nije se trebalo dugo da se čeka na reakciju glavnog glumca Rajana Renoldsa .

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Džoker" ostvario najveću zaradu u bioskopima svih vremena

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Okt.2019

"Džoker" Toda Filipsa možda je podijelio kritičare, ali publika je pohrlila u bioskope da pogleda ovaj film.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.