Stefan Milenković i ansambal Gudačka reprezentacija mladih u Dubajiu 15. februara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Feb.2022, 18:44

Stefan Milenković i ansambal "Gudačka reprezentacija mladih" u Dubajiu 15. februara

Jedan od najvećih violinista današnjice, svetska zvezda srpskog porekla, Stefan Milenković, predstaviće se na svetskoj izložbi u Dubaiju 15. februara kao solista, ali i umetnički rukovodilac novooformljenog ansambla "Gudačka reprezentacija mladih.

U saradnji sa nacionalnom platformom Srbija stvara kreativni ambasador i muzički ponos naše zemlje. Stefan Milenković okupio je 9 najboljih gudačkih talenata koji će se za Dan državnosti predstaviti raznovrsnim programom kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << bi se pokazao širok spektar različitih muzičkih stilova i izvođački kvalitet ansambla.

Da bi stvorio uspeh svaki mladi muzičar osim talenta treba da poseduje i žar za stvaranjem, želju za napredovanjem, ali i sate vežbanja. U čitavom procesu formiranja kvalitetnog izođača veoma je važna i uloga pedagoga.

Stefana Milenkovića i pijanistu svetskog glasa Kemala Gekića zajedno sa Vojvođanskim simfoničarima novosadska publika biće u prilici da čuje sutra na koncertu u Srpskom narodnom pozorištu. Budite im i vi publika.
Pogledaj vesti o: Dan državnosti Srbije

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Stefan Milenković pred nastup u Dubaiju za Dan državnosti Srbije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Feb.2022

Jedan od najvećih violinista današnjice, svetska zvezda srpskog porekla, Stefan Milenković, predstaviće se na svetskoj izložbi u Dubaiju 15. februara, na Dan Državnosti Srbije...Kao solista, ali i umetnički rukovodilac novooformljenog ansambla “Gudačka reprezentacija mladih”, predstaviće...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.