OPET ZAJEDNO: Glumačke legende udružiće snage u novom filmu koji se uskoro snima!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jan.2020, 21:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OPET ZAJEDNO: Glumačke legende udružiće snage u novom filmu koji se uskoro snima!

Od njih se mnogo očekuje.

Robert De Niro ovogodišnji je dobitnik životnog priznanja američkog Udruženja filmskih glumaca, a čast da ga predstavi imao je nitko drugi nego Leonardo Dikaprio, koji je s De Nirom poslednji put glumio 1993. u filmu "Život ovog dečaka" (This Boy's Life).

Di Kaprio se u govoru pre samog uručenja osvrnuo na saradnju De Nira i redatelja Martina Skorseza:

- Mnogo toga sam naučio od obojice. Srećan sam što ih mogu nazvati >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svojim saradnicima. Boba još od snimanja "Života ovog dečaka", a Martija od "Bandi New Yorka". Čast mi je što ću nakon 30 godina ponovo da glumim uz Boba u predstojećoj drami Martina Skorseza, "Killers of the Flower Moon" - rekao je Dikaprio.

Film će biti temeljen na istinitim događajima a radnja filma smeštena je u 20-im godinama prošlog veka i govori o porodici američkih domorodaca iz plemena Osage, koji su svojevremeno bili najbogatiji narod na svetu zahvaljujući nafti pronađenoj na njihovoj teritoriji.

Pomama za naftom je tokom prve četvrtine 20. veka prouzrokovala masovno ubijanje pripadnika plemena Osage, što je dovelo do jednog od prvih slučajeva kojima se bavio FBI.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.