Neda Arnerić: Hvala vam na divnom priznanju, nadam se da ću još živeti i trčati

Izvor: Blic, 03.Mar.2018, 21:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neda Arnerić: Hvala vam na divnom priznanju, nadam se da ću još živeti i trčati

Primajući nagradu Beogradski pobednik za životno delo i doprinos u kinematografiji na ovogodišnjem FESTU, naša velika glumica Neda Arnerić je rekla:

- Ne osećam sa baš pobednikom jer ja svoju životnu i profesionalnu trku još nisam istrčala, ali hvala onima koji misle da jesam. U svakom slučaju, u nečemu sam pobedila jer trajem kao glumica 50 godina, a imam samo malo više. Bilo je uspona, bilo je padova i ovog i onog, ali bez vas, draga publiko, ne bih mogla da trčim. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Hvala vam na divnom priznanju, i nadam se da ću još živeti i trčati.

Beogradski ponednik za doprinos u kinematografiji uručen jei slavnom reditleju Karenu Šahnazarovu, koji se svesrdno obratio publici zahvalivši se na nagradi i ističući:

- Mi filmski radnici radimo za vas, za gledaoce. Naš krajnji cilj je publika jer mi želimo da upravo publika prihvati naše filmove.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

NEDI ARNERIĆ URUČEN BEOGRADSKI POBEDNIK: Nisam još istrčala svoju poslednju trku

Izvor: Kurir, 04.Mar.2018, 15:48

Bilo je uspona, padova i tuge. Međutim, bez vas Beograđana ne bih uspela da nastavim, rekla je glumica primajući nagradu

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.