GROM IZ VEDRA NEBA: Mik Džeger objavio novu pesmu, bavi se izlaskom iz lokdauna (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Apr.2021, 08:35

GROM IZ VEDRA NEBA: Mik Džeger objavio novu pesmu, bavi se izlaskom iz lokdauna (VIDEO)

Nije za staro gvožđe.

Mik Džeger iznenada je objavio novi singl u utorak, pod nazivom "Eazy Sleazy", koji slavi završetak lokdauna u Engleskoj i ismeva negativne posledica života u kući tokom pandemije.

"Pokušavam da napišem melodiju, bolje da me povežeš na Zum" i "previše TV-a, to me lobotomizuje", neki su od stihova nove Džegerove pesme.

Džeger, koji je napisao pesmu pre nekoliko nedelja, udružio se virtuelno s frontmenom "Foo Fightersa", >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Dejvom Grolom.

"To je pesma koju sam napisao o izlasku iz lokdauna, sa preko potrebnim optimizmom", rekao je 77-ogodišnji Džeger.

"Cela je o tome da odbacim stvari koje pominjem u stihovima. Reč je o prelasku u, nadam se, znate, optimističnije stanje uma", dodao je.

Pabovi su počeli da prodaju pića na otvorenom u ponedeljak, dok su se otvorile i prodavnice u sklopu početka otvaranja u Engleskoj posle tromesečnog lokdauna.

Grol je kazao kako je snimanje pesme sa Džegerom "više od ostvarenja snova".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.