Fanovi biraju, Ateisti sviraju u Domu kulture 10. oktobra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Okt.2019, 08:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Fanovi biraju, Ateisti sviraju" u Domu kulture 10. oktobra

Povodom jubileja, 30 godina rada benda, dugoočekivani i veoma poseban klupski koncert sastava Atheist Rap biće održan 10. oktobrau Domu kulture pod nazivom 30 pesama za 30 godina benda! Fanovi biraju, ateisti sviraju.

Novosadska publika će prvi put biti u prilici da sama kreira set listu pesama koje će bend izvesti na ovom jubilarnom koncertu. U saradnji sa "Radijom 021" biće organizovano glasanje za omiljene pesme fanova, a samim učešćem u izboru, publika će moći da >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << se kandiduje i za neke od nagrada koje će obezbediti Atheist Rap i "Dom kulture".

Povodom samostalnog klupskog koncerta benda Atheist Rap koji smo dugo čekali, Aleksandar Popov, poznatiji kao dr Pop je izjavio: “Dugo nismo svirali klupski koncert u Novom Sadu, a ove godine obeležavamo jubilej benda. Zato smo rešili da svim našim sugrađanima, koji prate naš rad, ponudimo da sami kreiraju set listu pesama. Hoćemo, za njih i zbog njih, da otprašimo 30 stvari koje sami budu odabrali i da im se time zahvalimo za višedecenijsku podršku koju nam pružaju. Pozivamo zato sve dobronamerne da se ukrcaju 10.10. na putovanje kroz tri decenije našeg stvaralaštva tokom kojeg ćemo se vratiti i u neko sretnije vreme, kada smo zajedno bili svi, koje nijedna slika, nijedna pesma ne mogu vratiti...”

Ulaznice za koncert benda Atheist Rap po promo ceni od800 dinarau pretprodaji su u Gigs Tix-u i online servisu http://www.gigstix.com/sve-ulaznice/6-koncerti/2837-atheistrap-domkulture. Ulaznice će moći da se nabave po promo ceni do 3. oktobra posle čega će cena ulaznice iznositi 1000 dinara.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Fanovi biraju, Atheisti sviraju: Na Radiju 021 u toku glasanje za TOP 30 pesama novosadskog benda

Izvor: Radio 021, 02.Okt.2019

Čuveni novosadski pank-rok sastav Atheist Rap održaće koncert u četvrtak, 10. oktobra, u novootvorenom novosadskom Domu kulture, povodom 30 godina postojanja benda...Već tri decenije Radule, Pop, Leki i Acke donose dobar zvuk i kvalitetnu svirku na ovim prostorima. Da će tako nastaviti i u budućnosti...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.