Izvor: Blic, 29.Dec.2016, 11:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BILA JE INSPIRACIJA, SVETLOST, SNAGA Holivud se oprašta od Debi Rejnolds

U godini krcatoj odlascima legendi iz sveta zabave, Holivud je potresla vest da je samo dan nakon Keri Fišer preminula i njena majka Debi Rejnolds. Prijatelji, kolege i poštovaoci slavili su njen talenat i oprostili se od jedne od poslednjih lica holivudske zlatne ere.

Ana Kendrik, glumica:

Američko blago. Debi Rejnolds, Pevajmo na kiši, 1952.

Mija Farou, glumica:

Debi Rejnolds je umela da peva i igra i pri tom zaseni svojom glumom. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Počivaj u miru nekako mi ne zvuči ispravno ni za nju ni za Keri - nadam se da se negde ludo zabavljaju.

Vilijam Šatner, glumac:

Debi Rejnolds bila je jedna od poslednjih pripadnika holivudskog plemstva. Srce mi se cepa što je više nema. Nadao sam se da je oplakivanje završeno za 2016.

Debra Mesing, glumica kojoj je Debi igrala majku u seriji "Vil i Grejs":

Debi je otišla da bude sa Keri. Uvek je brinula za nju. Keri je otišla prerano i sada su opet zajedno. Srce mi je bukvalno slomljeno. Osam godina mi je bila mama. Bila je čista energija i svetlost kada bi izašla na scenu. Bila je ljupka, bezobrazna i vrcava - profesionalac starog kova a opet sa radnom etikom i žarom nekog novajlije. Uvek je trčala u Vegas ili negde drugde "na put" da igra, peva, stepuje i zasmejava ljude. Nastupala je 340 dana godišnje. Inspiracija na svakom nivou. Legenda, naravno, definicija čistog američkog optimizma, plesala je sa Džinom Kelijem rame uz rame, ratnica koja nikad nije prestajala da radi. Posvećena majka i baka, tetka i baba-tetka i prijateljica. Izgubiula sam mamu pre nekoliko godina i volela sam što mi je Debi TV mama. Nadam se da će naći jedna drugu, zagrliti se i poljubiti i moja mama će joj reći, "Našla sam te, Debi. Keri te čeka".  Počivaj u miru, Bobi Adler ❤

Bet Midler, glumica i pevačica:

Debi Rejnolds je umrla. Previše mi je teško to da shvatim. Divna, talentovana, posvećena zanatu, krenula je Kerinim stopama, koja je preminula pre neki dan.

Majli Sajrus, pevačica:

Zbog ovih tužnih vesti dođe mi da zagrlim moju mamu i ne puštam je.

Elen Deženeris, TV voditeljka:

Ne mogu da zamislim kroz šta sve prolaze porodice Keri Fišer i Debi Rejnolds ove nedelje. Svima šaljem ljubav.

Džejmi Li Kertis, glumica:

Nema reči. Svi samo želimo da obaspemo (Kerinu ćerku) Bili snagom, ljubavlju i podrškom. Mediji, molim vas, pustite je na miru. Molim vas.

Alisa Milano, glumica:

Draga Debi Rejnolds, potpuno te razumem. Čvrsto je zagrli u naše ime.

Lina Danam, glumica:

Nemam reči. Svu ljubav šaljem Bili Lurd koja će da prenosi dalje njihovu briljantnost i lepotu.

Sara Silverman, glumica:

Svet se ove godine okrenuo naopačke i mora gase najsjajnije zvezde.

Džordž Takei, glumac:

Ništa nije teže nego sahraniti dete. Debi je umrla od slomljenog srca, ali sada je sa svojom ćerkom.

Šer, pevačica i glumica:

Ovo je tragično. Volela sam Debi. Bila je drčna, duhovita, pričala je najbolje anegdote iz šoubiznisa 40-ih i 50-ih i preživela je Holivud. To je njeno zaveštanje.

Glumica i manekenka Džejmi King prenela je poruku reditelja Kajla Njumana:

A svi su kritikovali Džordža Lukasa što je Padme umrla od slomljenog srca.

Kevin Smit, reditelj:

Debi Rejnolds je preminula dan nakon svoje ćerke Keri Fišer. Upravo je gledam kako je genijalna u filmu "Majka" Alberta Bruksa.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.