Švercovali 11 kilograma marihuane sa Kosova

Izvor: S media, 25.Okt.2011, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Švercovali 11 kilograma marihuane sa Kosova

Tri osobe su uhapšene zbog sumnje da su na teritoriji Srbije krijumčarili oko 11 kilograma opojne droge marihuane, saopšteno je danas iz kruševačke policije.

U zajedničkoj akciji pripadnika Uprave kriminalističke policije MUP-a Srbije i policijskih uprava u Kraljevu, Kruševcu i u Šapcu slobode su lišeni Radiša M. (33) iz Kovača kod Kraljeva, Blerim B. (42) iz Peći i Branko P. (37) iz Novog Sada.

Hrvatska: Službenik ministarstva diluje marihuanu?
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media << />
Uhapšeni sa 1,7 kilograma heroina

Na ulici duplo skuplja droga

Deset paketa marihuane, ukupne težine 11.635 grama, za koju se sumnja da su je osumnjičeni doneli sa Kosova i Metohije u nameri da je prodaju u većim gradovima na području centralne Srbije, pronađeno je prilikom pretresa putničkog automobila "Reno 19" kojim je upravljao Radiša M.

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni istražnom sudiji Višeg suda u Kruševcu zbog osnovane sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, navedeno je u saopštenju policije.

(Tanjug)
Pogledaj vesti o: Kruševac,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.