Izvor: Blic, 11.Avg.2017, 12:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deda iz Varvarina u dvorištu gajio kanabis, policija našla ŠEST KILOGRAMA DROGE

Policija u Varvarinu otkrila je zasad kanabisa u dvorištu kuće 69-godišnjeg muškarca i zaplenila oko šest kilograma te biljke, saopštila je danas Policijska uprava Kruševac.

Policija je u dvorištu kuće i na parceli pronašla 31 stabljiku kanabisa.

Kako je saopšteno, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, protiv osumnjičenog će biti podneta krivična prijava u redovnom postupku.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Otkriven zasad kanabisa kod Varvarina

Izvor: Večernje novosti, 11.Avg.2017

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, protiv osumnjičenog će biti podneta krivična prijava VARVARIN - Policija u Varvarinu otkrila je zasad kanabisa u zaplenila oko šest kilograma ove biljke,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.