Lalatović - Dnevnik uvreda i reakcija (video)

Izvor: Sportske.net, 13.Sep.2019, 20:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lalatović - Dnevnik uvreda i reakcija (video)

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde se ne libi da iskaže svoje mišljenje, čak i kada to pređe granicu dobrog ukusa...

Kad je frka u Superligi, tu je i - Nenad Lalatović.

Trener Vojvodine je i večeras u Nišu pokazao svoj temperament pošto je nakon dva žuta kartona zaradio isključenje. To i ne bi bilo naročito neobično da nije na reakcije publike sa zapadne tribine na Čairu reagovao pretnjom smrću...

Ovo je prilika da se podsetimo možda ne svih, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ali svakako najupečatljvijih reakcija Beograđanina na terenima širom Srbije.

Kao trener Radničkog bio je na meti navijača Napretka iz Kruševca, pa je na konferenciji za mediji žestoko napao jednog od navijala, ali i potparolku kluba za koju je tvrdio da se "prodaje za 500 evra".



Prošlog leta, Nišlije su odigrale sjajnu rolu u kvalifikacijama za Ligu Evrope kada ih je u trećem kolu izbacio Makabi. Pre toga, na meču sa malteškom Gzirom Lalatović je pokazao svoje fudbalsko umeće.



Pre toga nije bio naročito omiljen u gradu na Nišavi gde je takođe bio na udaru dok je vodio Borac. Poznat je njegov verbalni sukob sa bivšim predsednikom "Reala sa Nišave", sada gradonačelnikom Niša Darkom Bulatovićem.



Dok je vodio Napredak u drugom delu sezone 2013-14 vratio se na Krov gde je pretodnu polusezonu proveo kao trener Voždovca. I tu je došlo do sukoba sa nekim od organizatora meča iz Voždovca za kojeg je Lalatović tvrdio da je "vodoinstalater na stadionu i da takvima nije mesto u fudbalu".

U Humskoj takođe nije jedan od omiljenih likova, pa su ga "grobari" često provocirali na šta on nije ostao imun.

Trenersko umeće Nenada Lalatovića u domaćem fudbalu sigurno nije upitno, svaka njegova ekipa igra zanimljiv i efikasan fudbal, ali ukoliko želi da se oproba u inostranstvu na većoj sceni moraće da smiri temperament.

Večerašnje scene u Nišu nisu bile nimalo prijatne...
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.