Uhapšeni zbog razbojništva u pošti, pronađen opljačkan novac

Izvor: RTS, 11.Okt.2016, 14:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni zbog razbojništva u pošti, pronađen opljačkan novac

Policija je nekoliko sati nakon razbojništva u ekspozituri "Pošte Srbije" u Kragujevcu uhapsila osumnjičene i pronašla skoro sav novac koji su pljačkaši, maskirani "fantomkama" i uz pretnju pištoljem, oduzeli od radnika.
Uhapšenima N. K. (22), A. D. (23) i M. Đ. (22) iz Kragujevca određena je mera zadržavanja u trajanju do 48 sati.

Sumnja se da su osumnjičeni, maskirani ''fantomkama'' >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i uz pretnju pištoljem, od radnika ''Pošte Srbije'' u naselju Bresnica oduzeli oko 250.000 dinara, nakon čega su se pešice udaljili prema centru grada.
Policija je ubrzo identifikovala N. K. i A. D, uhapsila ih u vozilu marke ''jugo'' i kod njih pronašla oko 80.000 dinara, dok je M. Đ. uhapšen kod kuće.
Kod njega je u kući pronađeno 1.100 evra, za koje se sumnja da su u međuvremenu razmenili u menjačnicama za prethodno opljačkan novac.
Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti sprovedeni Višem javnom tužilaštvu u Kragujevcu.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UHAPŠENI PLJAČKAŠI POŠTE U KRAGUJEVCU: Trojica uhapšena dok su u jugiću bežali sa 250.000 dinara

Izvor: Kurir, 11.Okt.2016

...Uhapšenima N K (22), A D (23) i M Đ (22) iz Kragujevca određena je mera zadržavanja u trajanju do 48 sati..Postoje osnovi sumnje da su oni, maskirani ''fantomkama'' i uz pretnju pištoljem, od radnika RJ ''PTT Srbija'' u naselju Bresnica, oduzeli oko 250000 dinara, nakon čega su se pešice udaljili...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.