TEŽAK ZLOČIN U TUTINU: Počelo je svađom, a onda je jedan tinejdžer nožem ubo drugog

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Nov.2020, 15:31

TEŽAK ZLOČIN U TUTINU: Počelo je svađom, a onda je jedan tinejdžer nožem ubo drugog

Osumnjičenom maloletniku od 16 godina određen pritvor do 30 dana

Novopazarska policija uhapsila je 16-godišnjaka iz Tutina zbog sumnje da je u ponedeljak ispred jednog kafića u ovom mestu, nakon verbalne rasprave, zadao ubod nožem 17-godišnjem sugrađaninu.

Povređeni mladić je sa teškim telesnim povredama zbrinut u Kliničkom centru u Kragujevcu, saopšteno je iz Policijske uprave Novi Pazar.

Sudija za maloletnike Višeg suda u Novom Pazaru osumnjičenom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << maloletniku od 16 godina je odredio pritvor do 30 dana.

Njemu se na teret stavlja krivično delo ubistvo u pokušaju.

Da li smatraš da više znaš o digitalnim tehnologijama od svojih roditelja i nastavnika?

Choices

Da

Ne

Hvala što ste glasali.

Pogledajte rezultate

Tutin svađa tinejdžeri nož napad nožem
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Maloletnik u Tutinu pokušao ubistvo

Izvor: Danas, 24.Nov.2020

Novopazarska policija uhapsila šesnaestogodišnjeg mladića iz Tutina zbog sumnje da je izvršio ubistvo u pokušaju. Njemu je sudija za maloletnike Višeg suda u Novom Pazaru odredio pritvor do 30 dana.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.