Šok: Mitrovčani izbacili Kragujevčane u Kupu Srbije

Izvor: KGsport.info, 25.Nov.2015, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šok: Mitrovčani izbacili Kragujevčane u Kupu Srbije


Odbojkaši kragujevačkog Radničkog eliminisani su u osmini finala 51. Kupa Srbije, pošto su sinoć u Leposaviću izgubili od drugoligaša Kosovske Mitrovice sa 2:3 (16:25, 25:13, 20:25, 25:21, 14:16).
Domaćin je dva puta vodio, ali su Kragujevčani uspevali da izjednače, da bi na kraju presudio taj-brek, gde su Mitrovčani imali više koncentracije u samoj završnici.
Ovo je bez sumnje veliki neuspeh za Radnički, koji je prošle sezone igrao u polufinalu ovog takmičenja.
Sada se Kragujevčani mogu maksimalno posvetiti obavezama u prvenstvu i susretu sa Partizanom, zakazanom za nedelju, 29. novembar, u hali „Jezero“.
Pogledaj vesti o: Kragujevac,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na KGsport.info...






Povezane vesti

Kup u odbojci: Toplički vitezovi – Novi Pazar (Pendik, 18.30)

Izvor: SandzakPress.net, 25.Nov.2015

Novi Pazar – Odbojkaši Topličkih vitezova i Novog Pazara odigraće večeras u dvorani Pendik utakmicu osmine finala Kupa Srbije, u kojoj će nominalni domaćin biti ekipa iz Kuršumlije. Pazar je trenutno trećeplasirani u Superligi i ima tri pobjede i poraz, dok su Toplički vitezovi neporaženi...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.