Sastanak opozicije Srbije najverovatnije sredinom oktobra

Izvor: Blic, 25.Sep.2014, 12:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sastanak opozicije Srbije najverovatnije sredinom oktobra

Sastanak opozicije Srbije sesprema i biće održan u Kragujevcu, najverovatnije sredinom oktobra, prenose danas lokalni mediji.

Kako prenosi sajt organizacije Zajedno za Šumadiju (www.zajednozasumadiju.com) to su najavili lideri Zajedno za Šumadiju

i Demokratske stranke, Veroljub Stevanović i Bojan Pajtić, koji su

se sastali juče u Beogradu nakon potpisivanja sporazuma o saradnji

stranaka na svim nivoima.

Ranije je bilo najava da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << će taj skup biti održan do kraja septembra uz očekivanje da treba da se razgovora o mogućem okupljanju svih snaga koje mogu da budu ozbiljna alternativa aktulenoj vlasti.

Poziv za učešće biće upućeni Bojanu Pajtiću (DS), Borisu Tadiću (Nova demokratska stranka), Čedomiru Jovanoviću (LDP), Zoranu Živkoviću (Nova stranka), Nenadu Ccanku (LSV), Dušanu Petroviću(Zajedno za Srbiju) kao i čcelnicima regionalnih pokreta Bošku Ničiću iz Zaječara, Milanu Djokiću iz Knjaževca i Goranu Vasiću iz Pirota.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.