Hapšenje u Kragujevcu: Zadavio ženu golim rukama, pa iz stana odneo sve dragocenosti

Izvor: BKTV News, 30.Mar.2018, 10:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hapšenje u Kragujevcu: Zadavio ženu golim rukama, pa iz stana odneo sve dragocenosti

Kragujevčanin M.M. (30) uhapšen je zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo.

Naime, sumnja se da je 24. marta, nakon kraće svađe, rukama zadavio Kragujevčanku (56) u stanu u kojem je živela. Potom je iz stana odneo mobilni telefon, tehničke uređaje i zlatni nakit.

UŽAS U SRBIJI: Žena pucala sebi u glavu

Sutradan je, kako se sumnja, došao u njen stan da proveri da li je živa i da prikrije tragove krivičnog >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << dela, navodi se u saopštenju PU Kragujevac.

Prilikom hapšenja, kod njega su pronađeni svi predmeti koje je oduzeo iz stana.

TEŠKA SAOBRAĆAJKA u Beogradu, ima mrtvih

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti sproveden Višem javnom tužilaštvu u Kragujevcu.

Ova osoba se POSLEDNJA DOPISIVALA S JELENOM MARJANOVIĆ I MORAĆE DA ISPRIČA POLICIJI SVE ŠTO ZNA!

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Kragujevčanka zadavljena rukama, uhapšen mladić!

Izvor: Mondo, 30.Mar.2018

Policija u Kragujevcu uhapsila je M.M. (30) iz tog grada zbog sumnje da je nakon svađe rukama zadavio ženu...Foto: MONDO, Goran Sivački ilustracija..Sumnja se da je M.M. 24. marta, nakon kraće svađe, rukama zadavio Kragujevčanku (56) u stanu u kojem je živela, saopštio je MUP...On je navodno...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.