Bioskopske sale u Srbiji dobiće ime po Polu Vokeru

Izvor: Svet, 26.Mar.2015, 17:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bioskopske sale u Srbiji dobiće ime po Polu Vokeru

Imena najvećih dvorana bioskopa Cineplexx Delta City, Ušće Shopping Center i Kragujevac Plaza će u narednom periodu nositi naziv “Pol Voker sala”, u čast poginulom glumcu iz popularne franšize “Paklene ulice”.
Premijera sedmog nastavka uspešnog serijala, zakazana za 1. april od 20 časova, održaće se ujedno u tim bioskopskim dvoranama, ispred koje će posetioci imati priliku i da se fotografišu sa stendijem Pola Vokera u ljudskoj veličini.
Američka franšiza, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << koja uključuje niz akcionih filmova sa fokusom na uličnim trkama, u svom najnovijem delu akcenat stavlja na najbitniju stvar u životu – porodicu.
Saobraćajna nesreća u kojoj je nastradao Pol Voker, koji tumači lik Brajana O’Konera od prvog nastavka, svakako je obeležila poslednji deo “Paklenih ulica”. Snimanje je završeno uz pomoć njegove braće Kejleba i Kodija, kojima je ekipa filma izrazila veliku zahvalnost.
“Nastavili smo snimanje i ovom prilikom želimo da zahvalimo Kejlebu i Kodiju na pruženoj pomoći i podršci, koji su vrlo brzo postali deo porodice ‘Paklenih ulica’, toliko da se u nekim trenucima činilo kao da je Pol i dalje sa nama.”
U zvaničnom saopštenju je i dodato da je većina akcionih scena za “Paklene ulice 7″ sa nastradalim glumcem već snimljena i da predstavljaju jedan od najboljih radova u njegovoj karijeri.
Nastavljajući globalne podvige u ovoj nezaustavljivoj franšizi zasnovanoj na brzini, Vin Dizel, Pol Voker i Dvejn Džonson predvode povratničku ekipu glumaca u “Paklenim ulicama 7″.
Džejms Van režira ovo poglavlje izuzetno uspešnog serijala koje će vratiti omiljene nam glumce: Mišel Rodrigez, Džordanu Bruster, Tajrisa Gibsona, Krisa “Ludakrisa” Bridžisa, Elsu Pataki i Lukasa Bleka. Njima će se pridružiti i internacionalne akcione zvezde koje uključuju: Džejsona Stetama, Džimana Hansua, Tonija Džaa, Rondu Rusi, Natali Emanuel i Kurta Rasela.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Bioskopske sale u Srbiji dobiće ime po Polu Vokeru

Izvor: Scandal.rs, 26.Mar.2015

Imena najvećih dvorana bioskopa Cineplexx Delta City, Ušće Shopping Center i Kragujevac Plaza će u narednom periodu nositi naziv “Pol Voker sala”, u čast poginulom glumcu iz popularne franšize “Paklene ulice”...Premijera sedmog nastavka uspešnog serijala, zakazana za 1. april od 20 časova,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.