Zapaljen automobil Olivera Ivanovića u Kosovskoj Mitrovici

Izvor: N1 televizija, 28.Jul.2017, 09:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zapaljen automobil Olivera Ivanovića u Kosovskoj Mitrovici

Automobil lidera Građanske inicijative "Srbija, demokratija, pravda" Olivera Ivanovića zapaljen je u toku noći u Kosovskoj Mitrovici.

Tu informaciju su za portal Kossev potvrdili Oliver Ivanović i zamenik komandira Kosovske policije za region Sever.

Veruje se da je požar podmetnut, dok je slučaj okarakterisan kao podmetanje požara i izazivanja opšte opasnosti.

Ovo je drugi put da je Ivanoviću zapaljen automobil, a on kaže da nema neprijatelje, >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << ali ima političke neistomišljenike.

"Nemam nikakav lični sukob ni sa kim. Nemam nikakav nelegalni biznis, nemam ništa što bi me dovelo u sukob sa ljudima, jedino što može da se desi jeste to da imam političke neistomišljenike, ali to ne sme da bude razlog za ovako nešto", rekao je Ivanović.

U kosovskoj policiji kažu da pretpostavljaju da je požar podmetnut.

"Policija je registrovala slučaj oko 04:01 nakon poziva koji smo dobili u vezi sa požarom na automobilu. U pitanju je vozilo marke Pasat, za koje se veruje da u vlasništvu Olivera Ivanovića. Pretpostavljamo za sada da je požar podmetnut," kazao je Besim Hoti, zamenik komandira Kosovske policije za region Sever.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZASTRAŠIVANJE SRBA Zapaljen automobil Olivera Ivanovića!

Izvor: Blic, 28.Jul.2017

Automobil Olivera Ivanovića, lidera Građanske inicijative "Sloboda, demokratija, pravda", zapaljen je jutros u četiri sata u severnom delu Kosovske Mitrovice...Kosovska #Mitrovica: Zapaljen automobil Olivera Ivanovića #KoSSev #Kosovo https://t.co/nJUbC9grvn..Ivanović je kandidat za gradonačelnika...

Nastavak na Blic...

Zapaljen automobil Olivera Ivanovića

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Jul.2017

BEOGRAD- Privatni automobil lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića zapaljen je u ranim jutarnjim časovima u Kosovskoj Mitrovici...Vjeruje se da je požar podmetnut, a slučaj je okarakterisan kao podmetanje požara i izazivanje opšte opasnosti, prenose beogradski mediji...Ivanović je...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.