Zabranjen ulaz srpskim zvaničnicima na Kosovo

Izvor: Danas, 04.Jul.2019, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zabranjen ulaz srpskim zvaničnicima na Kosovo

BBCBilbordi kojima su Srbi sa severa Kosova dočekali predsednika Vučića u septembru 2018. godine Ministarstvo spoljnih poslova Kosova odlučilo je da zabrani ulazak na teritoriju Kosova svim srpskim zvaničnicima. Razlog za to su „pretnje, stalna propaganda i lažne vesti koje Srbija sprovodi prema Kosovu“, kako se navodi u Fejsbuk objavi Jetljira Zuberaja, savetnika ministra spoljnih […] Članak Zabranjen ulaz srpskim zvaničnicima na Kosovo se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zabranjen ulaz srpskim zvaničnicima na Kosovo

Izvor: OkRadio.rs, 04.Jul.2019

Jetljir Zuberaj, savetnik ministra spoljnih poslova Kosova, objavio je na Fejsbuku da je odluka o zabrani doneta zbog „pretnji i napada na severu Kosova“. Ministarstvo spoljnih poslova Kosova odlučilo je da zabrani ulazak na teritoriju Kosova svim srpskim zvaničnicima.   Razlog za to su „pretnje,...

Nastavak na OkRadio.rs...

Savetnik ministra kulture Dragan Hamović podneo ostavku

Izvor: Danas, 05.Jul.2019, 08:25

Pesnik Dragan Hamović podneo je danas ostavku na dužnost posebnog savetnika ministra kulture i informisanja Srbije zbog "nezadovoljstva pojedinim predlozima ministarstva". Članak Savetnik ministra kulture Dragan Hamović podneo ostavku se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.