Glas Rusije: Niš severnokosovski grad!

Izvor: NaDlanu.com, 27.Nov.2012, 17:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glas Rusije: Niš severnokosovski grad!

Ruski državni radio u svom internet izdanju za Veliku Britaniju grad Niš označio kao "severnokosovski", a tekst ilustrovao.

Sporni tekst objavljen je 19. aprila ove godine kao najava otvaranja Centra za vanredne situacije u Nišu, a kao izvor navodi se državna novinska agencija Itar-Taš, јavljaju Južne vesti.- Rusko-srpski humanitarni centar u severnokosovskom gradu Nišu biće zvanično otvoren 25. aprila - objavio je Glas Rusije.Pogledajte originalnu vest sa sajta Glasa Rusije.

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Glas Rusije: Niš je severnokosovski grad(!?)

Izvor: Vesti-online.com, 27.Nov.2012

Ruski državni radio u svom internet izdanju za Veliku Britaniju grad Niš označio kao "severnokosovski", a tekst ilustrovao fotografijom sa natpisom "Kosovo Republika". ..Tekst je objavljen u svom internet izdanju za Veliku Britaniju.. ..Sporni tekst objavljen je 19. aprila ove godine kao najava otvaranja...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.