Vučić i Bocan-Harčenko o Putinovoj poseti Srbiji, vakcini, dijalogu Srbija-Kosovo, regionu

Izvor: Beta, 01.Sep.2020, 13:57

Vučić i Bocan-Harčenko o Putinovoj poseti Srbiji, vakcini, dijalogu Srbija-Kosovo, regionu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i ambasador Ruske Federacije, Aleksandar Bocan-Harčenko, danas su razgovarali o pripremi posete predsednika Vladimira Putina Srbiji i u vezi s tim razmotrili aktuelna pitanja srpsko-ruskih odnosa i bilateralne saradnje.Vučičev kabinet je saopštio da su uz to razgovarali o rezultatima suzbijanja zarazne bolesti КOVID-19 i da je Bocan-Harčenko obavestio Vučića o napretku ruskih stručnjaka u razvoju vakcine.Dvojica sagovornika su, piše u saopštenju razgovarala i o "toku dijaloga Beograda i Prištine, koji se vodi uz posredovanje Evropske unije, kao i o mogućnostima za ekonomsku saradnju Beograda i Prištine, koja bi trebalo da bude predmet razgovora u Vašingtonu u narednim danima" - što je ranije najavljeno za petak, 4. septembra, u Beloj kući.Predsednik Srbije i ambasador Rusije su "razmotrili i druga aktuelna pitanja u regionu, saglasivši se da je očuvanje mira i stabilnosti od najvećeg značaja", naveo je Vučićev kabinet.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija,   Vladimir Putin

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić i Bocan-Harčenko o Putinovoj poseti Srbiji, vakcini, dijalogu Srbija-Kosovo, regionu

Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Sep.2020

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i ambasador Ruske Federacije, Aleksandar Bocan-Harčenko, danas su razgovarali o pripremi posete predsednika Vladimira Putina Srbiji i u vezi s tim razmotrili aktuelna pitanja srpsko-ruskih odnosa i bilateralne saradnje...Vučičev kabinet je saopštio da su uz to...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.