Izvor: Nezavisne Novine, 30.Dec.2016, 20:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vokri: Postoji mogućnost da Kosovo izgubi članstvo u UEFA i FIFA

Moguće je da se situacija vezana za članstvo Kosova u međunarodnim fudbalskim organizacijama preokrene, iz političkih razloga, ali i zbog nedostatka infrastrukture, rekao je predsjednik kosovskog fudbalskog saveza Fadilj Vokri.

Vokri je rekao da bi odlaganje izgradnje valjanog stadiona na Kosovu moglo doprineti preispitivanju odluke o primanju Kosova u Članstvo UEFA i FIFA.

Nekadašnji napadač Prištine i Partizana je prištinskom portalu Kalzo rekao da njegova >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << izjava ne predstavlja "pritisak" na vlasti da izgrade stadion već "čistu realnost".

"Ukoliko se ovako nastavi, ne vidim drugačiji ishod", rekao je Vokri.

Vokrijeva izjava je uslijedila pošto su zvaničnici UEFA odbili plan vlasti u Prištini o renoviranju stadiona vrijednom 3,8 miliona evra u tom gradu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

VOKRI U STRAHU: FIFA i UEFA izbacuju tzv Kosovo?

Izvor: Kurir, 31.Dec.2016, 17:30

...Vokri je dodao da bi odlaganje izgradnje stadiona na Kosovu moglo da doprinese da li je odluka o prijemu u dve fudbalske kuće bio dobar potez, nakon što su čelnici UEFA odbili plan vlasti u Prištini o renoviranju stadiona vrednom 3,8 miliona evra.."Ovo nije pritisak na vlasti, već čista realnost...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.