Vokri: Postoji mogućnost da Kosovo izgubi članstvo u Uefi i Fifi

Izvor: RTS, 30.Dec.2016, 17:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vokri: Postoji mogućnost da Kosovo izgubi članstvo u Uefi i Fifi

Moguće je da se situacija vezana za članstvo Kosova u međunarodnim fudbalskim organizacijama preokrene, iz političkih razloga, ali i zbog nedostatka infrastrukture, rekao je predsednik kosovskog fudbalskog saveza Fadilj Vokri.
Vokri je rekao da bi odlaganje izgradnje valjanog stadiona na Kosovu moglo doprineti preispitivanju odluke o primanju Kosova u Članstvo Uefe i Fife.

Nekadašnji napadač >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Prištine i Partizana je prištinskom portalu Kalzo rekao da njegova izjava ne predstavlja "pritisak" na vlasti da izgrade stadion već "čistu realnost".
"Ukoliko se ovako nastavi, ne vidim drugačiji ishod", rekao je Vokri.
Vokrijeva izjava je usledila pošto su zvaničnici Uefe odbili plan vlasti u Prištini o renoviranju stadiona vrednom 3,8 miliona evra u tom gradu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Vokri: Postoji mogućnost da Kosovo izgubi članstvo u UEFA i FIFA

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Dec.2016

Moguće je da se situacija vezana za članstvo Kosova u međunarodnim fudbalskim organizacijama preokrene, iz političkih razloga, ali i zbog nedostatka infrastrukture, rekao je predsjednik kosovskog fudbalskog saveza Fadilj Vokri...Vokri je rekao da bi odlaganje izgradnje valjanog stadiona na Kosovu...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.