U srpskim sredinama 56 novozaraženih, dvoje preminulo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Mar.2021, 12:11

U srpskim sredinama 56 novozaraženih, dvoje preminulo

U srpskim sredinama na Kosovu i Metohiji od poslednjeg preseka registrovano je 56 novozaraženih, dok su dve osobe preminule, saopšteno je iz Kriznog štaba u Kosovskoj Mitrovici.

Kako se navodi u saopštenju, od poslednjeg preseka testirano je 110 građana, prenosi Kosovo onlajn.

Novooboleli su iz Kosovske Mitrovice (30), Zvečana (6), Leposavića (8), Zubinog Potoka (6), Prilužja (5) i Kosovske Kamenice (1).

Od početka pandemije na Kosovu, od posledica koronavirusa preminulo je 113 osoba.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

U srpskim sredinama na Kosovu i Metohiji 50 novozaraženih, testirano 129

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Mar.2021, 11:55

U srpskim sredinama na Kosovu, od poslednjeg preseka, registrovano je 50 novozaraženih od 129 testiranih građana, saopšteno je iz Kriznog štaba PO Kosovska Mitrovica...U istom periodu iz izolacije su izašla 42 pacijenta, prenosi Kosovo onlajn...U srpskim sredinama na Kosovu trenutno je aktivno 665...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.