Tuga – kome smetaju rtvi i nestali? Ovako danas izgleda “Srpski zid plača” ispred Skupštine (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 04.Apr.2017, 09:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tuga – kome smetaju rtvi i nestali? Ovako danas izgleda “Srpski zid plača” ispred Skupštine (VIDEO)

Demonstranati koji su se okupili sinoć ispred Doma narodne skupštine bili su u vidno alkoholisanom stanju, postali su nasilni i uništili su “Srpski zid plača”, pano sa slikama stradalih i nestalih na Kosovu i Metohiji.

Oni su se navodno okupili kako bi protestovali jer su “nezadovoljni izbornim rezultatima”.

Okupljene demonstrante podržao je i predsednički kandidat Saša Janković, navodeći da je njihovo pravo da izraze nezadovoljstvo.

Pogledajte kako danas izgleda "Srpski zid plača":

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Srpski zid plača" obnovljen: Porodice stradalih vratile panoe

Izvor: Blic, 04.Apr.2017

Posle rušenja panoa stradalih i nestalih na Kosovu i Metohiji na sinoć održanom protestu, danas je obnovljen ovaj "Srpski zid plača"...Porodice, kao članovi Udruženja porodica ubijenih i kidnapovanih na Kosovu i Metohiji danas su vraćali okvire, ali panoe koji su oboreni, ali i uništeni sinoć...Na...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.