Stadion u Kosovskoj Mitrovici spreman za meč Kosovo – Haiti (FOTO)

Izvor: Sportski Žurnal, 25.Feb.2014, 14:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stadion u Kosovskoj Mitrovici spreman za meč Kosovo – Haiti (FOTO)

Reprezentacija Kosova odigraće prijateljsku utakmicu 5. marta protiv ekipe Haitija, a radovi na stadionu u Kosovskoj Mitrovici privode se kraju, navodi se na Fejsbuk stranici Ministarstva kulture, omladine i sporta Kosova.
(FOTO: Fejsbuk/Ministarstvo kulture, omladine i sporta Kosova)
Očekuje se da će stadion biti spreman krajem ove sedmice, a kapacitet >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << će biti oko 18 hiljada.
To će biti prva utakmica seniorske selekcije takozvane republike Kosovo otkako je Odbor za hitna pitanja Međunarodne fudbalske federacije (FIFA) prošlog meseca odobrio da igra, ali bez isticanja zastave i intoniranja himne.
Odluka FIFA je privremena, a konačna odluka trebalo bi da bude doneta sredinom marta na sednici Izvršnog komiteta svetske „kuće fudbala”.
Izvršni komitet FIFA prošle godine dozvolio je prijateljske utakmice kosovskim klubovima i mlađim selekcijama protiv ekipa iz zemalja koje su ga priznale, ali bez korišćenja nacionalnih simbola.




Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija,   Fudbal

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.