Srđa Trifković upozorava: ALBANCI BI DA PRESEKU KORIDOR 10! Zapad Srbiji sprema prevaru i ludačku košulju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2019, 09:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srđa Trifković upozorava: ALBANCI BI DA PRESEKU KORIDOR 10! Zapad Srbiji sprema prevaru i ludačku košulju!

Prof. dr Srđa Trifković upozorava da su apetitit Albanaca usmereni, ne samo na priznanje tzv. nezavisnosti, već i na presecanje Koridora 10.

Srđa Trifković je prokomentarisao i izjavu zamenika direktora Saveta za nacionalnu bezbednost SAD, Džon Erata o tome da su albanske takse na srpsku robu samo "privremena smetnja" i da su "opravdane kao odgovor na kampanju protiv priznanja Kosova koje je Srbija pokrenula u međunarodnim organizacijama".

- Neki srednjerazredni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << birokratčić iz Saveta za nacionalnu bezbednost da je "velikodušnu" ponudu da će Albanci povući takse, ako se Srbi obavežu da više neće lobirati za povlačenje priznanja. Stvar je groteskna i komična. Takve ponude dolaze samo od strane prokonzula nekog pokorenog poglavice divljeg ljudožderskog plemena – izjavio je Trifković.

On je objasnio da Albanci imaju neograničene apetite.

- Minimum za njih je Kosovo plus Preševo, uz presecanje Koridora 10. Ne bih iskljucio mogućnost da zauzvrat ponude Leposavić i Zubin Potok. Oni imaju neograničene apetite i neograničenu energiju – smatra prof. Trifković.

Trifković podseća da Srbija ne treba da nasedne na obećanja da će dobiti nešto sa Zapada ako popusti po pitanju Kosova i Metohije.

- Pa, mi smo videli iz bogatog iskustva kako to biva. Jedna od definicija ludila je da ponavljaš iste poteze, u nadi da će uslediti drugačiji rezultati - rekao je prof. Trifković u jutarnjem programu Hepi TV.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.