Srbija poslala dodatnu dokumentaciju o Haradinaju

Izvor: B92, 12.Jan.2017, 11:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija poslala dodatnu dokumentaciju o Haradinaju

Beograd -- Ministarstvo pravde prosledilo je Francuskoj dodatnu dokumentaciju u vezi sa proširenjem istrage protiv Ramuša Haradinaja.

Haradinaj se po poternici Srbije nalazi u ekstradicionom pritvoru u Francuskoj.

Francuska će danas odgovoriti na zahteve srpskih i kosovskih vlasti za puštanje na slobodu ili izručenje Srbiji bivšeg haškog optuženika i lidera Alijanse za budućnost Kosova Ramuša Haradinaja.

Haradinaj je uhapšen u Francuskoj 4. januara, a francusko tužilaštvo je dan kasnije saopštilo da će on ostati u pritvoru dok Srbija ne uputi zvaničan zahtev za izručenje.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

IZRUČENJE HARADINAJA: Ministarstvo pravde poslalo dodatnu dokumentaciju Francuskoj

Izvor: Kurir, 12.Jan.2017

...Francuska će danas odgovoriti na zahteve srpskih i kosovskih vlasti za puštanje na slobodu ili izručenje Srbiji bivšeg haškog optuženika i lidera Alijanse za budućnost Kosova Ramuša Haradinaja..BONUS VIDEO: Klao, mučio, ubijao Srbe Ko je Ramuš Haradinaj..Autor: Tanjug,Foto: Beta

Nastavak na Kurir...

Srbija prosledila danas Francuskoj dodatnu dokumentaciju za izručenje Haradinaja

Izvor: Vostok.rs, 12.Jan.2017

Ministarstvo pravde Srbije prosledilo je danas Francuskoj dodatnu dokumentaciju u vezi za proširenjem istrage protiv teroriste i jednog od vođa terorističke OVK Ramuša Haradinaja, koji se po poternici Srbije nalazi u ekstradicionom pritvoru u Francuskoj.. . Francuska će danas odgovoriti na zahteve...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.