SVOJ TEROR SA SEVERA, KURTI ŽELI DA PROŠIRI Kancelarija za KiM oglasila se posle hapšenja Milenkovića

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jun.2023, 14:18

"SVOJ TEROR SA SEVERA, KURTI ŽELI DA PROŠIRI" Kancelarija za KiM oglasila se posle hapšenja Milenkovića

U Gračanici su danas specijalci Kosovske policije uhapsili Srbina Dragišu Milenkovića (51), potvrdili su za Kosovo onlajn članovi njegove porodice.

Kancelarija za Kosovo i Metohiju saopštila je da je hapšenje još jednog Srbina na prostoru KiM, ovoga puta u Gračanici, brutalna demonstracija sile i nepravde od strane antisrpskog režima Aljbina Kurtija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Prištini koji svoj teror i tenzije sa severa sada želi da proširi i južno od Ibra.

- Dragiša Milenković iz Kišnice, nadomak Gračanice, uhapšen je u sklopu Kurtijevog plana odmazde nad Srbima, kojima iz dana u dan zagorčava život ne bi li ih naterao da napuste svoja vekovna ognjišta - navode iz Kancelarije za KiM.

Kako dodaju, Milenković je uzoran otac, suprug i sin, a odveden je iz porodičnog doma naočigled supruge kojoj je zbog toga pozlilo.

- Ima troje dece i kako svedoče njegove komšije nikada zemlju na kojoj živi nije prodao. Kancelarija za KiM odmah će uhapšenom Srbinu obezbediti advokata i svaki drugi vid podrške kako bi dokazao svoju nevinost i kako bi antisrpski potezi Kurtija bili razobličeni - navodi se u saopštenju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Kancelarija za KiM: Hapšenje Milenkovića je deo Kurtijevog plana odmazde nad Srbima

Izvor: B92, 21.Jun.2023

Kancelarija za KiM saopštila je danas da je hapšenje još jednog Srbina na prostoru Kosova i Metohije u Gračanici, brutalna demonstracija sile i nepravde...Kako navode režim Aljbina Kurtija želi da svoj teror i tenzije sa severa proširi i južno od Ibra..."Dragiša Milenković (51) iz Kišnice,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.