Izvor: Danas, 21.Jun.2023, 14:16

Kancelarija za KiM povodom hapšenja Srbina iz Gračanice: Kurtijev plan odmazde nad Srbima

"Hapšenje još jednog Srbina na prostoru Кosova i Metohije, ovoga puta u Gračanici, brutalna je demonstracija sile i nepravde od strane antisrpskog režima Aljbina Кurtija u Prištini koji svoj teror i tenzije sa severa sada želi da proširi i južno od Ibra", navodi se u saopštnju Kancelarije za KiM povodom današnjeg hapšenja D.M. iz Kišnice kod Gračanice.  

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

"SVOJ TEROR SA SEVERA, KURTI ŽELI DA PROŠIRI" Kancelarija za KiM oglasila se posle hapšenja Milenkovića

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jun.2023

U Gračanici su danas specijalci Kosovske policije uhapsili Srbina Dragišu Milenkovića (51), potvrdili su za Kosovo onlajn članovi njegove porodice...Kancelarija za Kosovo i Metohiju saopštila je da je hapšenje još jednog Srbina na prostoru KiM, ovoga puta u Gračanici, brutalna demonstracija sile...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.