Kancelarija za KiM: Hapšenje Milenkovića je deo Kurtijevog plana odmazde nad Srbima

Izvor: B92, 21.Jun.2023, 15:53

Kancelarija za KiM: Hapšenje Milenkovića je deo Kurtijevog plana odmazde nad Srbima

Kancelarija za KiM saopštila je danas da je hapšenje još jednog Srbina na prostoru Kosova i Metohije u Gračanici, brutalna demonstracija sile i nepravde.

Kako navode režim Aljbina Kurtija želi da svoj teror i tenzije sa severa proširi i južno od Ibra.

"Dragiša Milenković (51) iz Kišnice, nadomak Gračanice, uhapšen je u sklopu Kurtijevog plana odmazde nad Srbima, kojima iz dana u dan zagorčava život ne bi li ih naterao da napuste svoja vekovna ognjišta", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << saopštila je Kancelarija.

Oni navode da je Dragiša uzoran otac, suprug i sin i odveden je iz porodičnog doma naočigled supruge kojoj je zbog toga pozlilo.

Ima troje dece i, kako svedoče njegove komšije, nikada zemlju na kojoj živi nije prodao.

Kancelarija za KiM navodi i da će odmah uhapšenom Srbinu obezbediti advokata i svaki drugi vid podrške kako bi dokazao svoju nevinost i kako bi antisrpski potezi Kurtija bili razobličeni.

Pročitajte još:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.