Izvor: Pančevac-online.com, 29.Maj.2023, 18:39

SRBINU SE BORE ZA ŽIVOT: Posle napada u Zvečanu hitno poslat na operaciju

Doktor Zlatan Elek, direktor KBC u Kosovskoj Mitrovici izjavio je za „Novosti“ da se ovoj zdravstvenoj ustanovi javilo više od 50 građana sa povredama od šok bombi, gumenih metaka i bojeve municije, nakon što su okupljene Srbe u Zvečanu napali propšadnici KFOR i tzv. kosovske policije. Jedan muškarac je trenuno u operacionoj sali i lekari […] The post SRBINU SE BORE ZA ŽIVOT: Posle napada u Zvečanu hitno poslat na operaciju appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SRBINU SE BORE ZA ŽIVOT: Nakon napada KFORA, preko 50 građana u bolnici

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Maj.2023

Stravične posledice sukoba na KiM se nastavljaju...Doktor Zlatan Elek, direktor KBC u Kosovskoj Mitrovici izjavio je za medije da se ovoj zdravstvenoj ustanovi javilo više od 50 građana sa povredama od šok bombi, gumenih metaka i bojeve municije, nakon što su okupljene Srbe u Zvečanu napali propšadnici...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.