SRBINU SE BORE ZA ŽIVOT: Nakon napada KFORA, preko 50 građana u bolnici

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Maj.2023, 18:41

SRBINU SE BORE ZA ŽIVOT: Nakon napada KFORA, preko 50 građana u bolnici

Stravične posledice sukoba na KiM se nastavljaju.

Doktor Zlatan Elek, direktor KBC u Kosovskoj Mitrovici izjavio je za medije da se ovoj zdravstvenoj ustanovi javilo više od 50 građana sa povredama od šok bombi, gumenih metaka i bojeve municije, nakon što su okupljene Srbe u Zvečanu napali propšadnici KFOR i tzv. kosovske policije.

Jedan muškarac je trenuno u operacionoj sali i lekari mu se bore za život. On, prema našim informacijama, ima prostrelnu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ranu u predelu karlice.

Jedna osoba koja je teško povređena za sada je u fazi dijagnostike. A, među povređenima je i doktor Dragiša Milović, predsednik opštine Zvečan koji je zadobio udarce u predelu grudi, ali ne zna se od čega.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Direktor KBC Kosovska Mitrovica: Lekari se bore za život Dragiše Galjaka

Izvor: Blic, 29.Maj.2023

Direktor KBC Kosovska Mitrovica doktor Zlatan Elek rekao je za Kosovo onlajn da je danas u ovom bolničkom centru pomoć zatražilo 52 pacijenta, i da velika većina njih ima povrede od gumenih metaka, šok bombi i suzavca, kao i od udaraca Kforovih vojnika čizmama i palicama, dok je najteže povređen...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.