Izvor: Danas, 17.Avg.2023, 14:12

Poziv na genocid uz prećutnu podršku vlasti: Aktivisti pozvali nadležne da reaguju na grafite “Kad se vojska na Kosovo vrati…”:

Grafiti “Kad se vojska na Kosovo vrati...” koji su poslednjih meseci osvanuli širom zemlje manifestacija je porasta govora mržnje u društvu koja protiče bez ikakve reakcije vlasti, poručeno je na konferenciji za medije koju je organizovala grupa aktivista ljudskih prava.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Aktivisti u Srbiji pozivaju vlasti da reaguju zbog grafita 'Kad se vojska na Kosovo vrati'

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 17.Avg.2023

Grupa aktivista za ljudska prava u Srbiji pozvala je vlasti na hitnu reakciju zbog učestale pojave grafita "Kad se vojska na Kosovo vrati…". Ovi natpisi, ispod kojih je oslikana zastava Srbije, počeli su da se ispisuju u Beogradu i gradovima širom Srbije od jula meseca. Oni su reakcija na to što...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.