Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Okt.2013, 10:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinje preizborna kampanja za lokalne izbore na Kosovu

Političke partije, građanske incijative i nezavisni kandidati danas zvanično počinju predizbornu kampanju za lokalne izbore na Kosovu, zakazane za 3. novembar.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Počinje preizborna kampanja za lokalne izbore na Kosovu

Izvor: Beta, 03.Okt.2013

PRIŠTINA, 3. oktobra 2013. (Beta) - Političke partije, gradjanske incijative i nezavisni kandidati u četvrtak zvanično počinju predizbornu kampanju za lokalne izbore na Kosovu, zakazane za 3. novembar...Za gradonačelnike .

Nastavak na Beta...

Štrpce: Predizborni skup "Srpske"

Izvor: B92, 04.Okt.2013, 08:28

Štrpce -- U Štrpcu je danas predizbornim mitingom Građanske inicijative "Srpska" zvanično počela kampanja ove liste...Sa predizbornog skupa koji je održan u centru Štrpca upućena je poruka građanima da masovno izađu na lokalne izbore i podrže "Srpsku" zaokruživanjem broja 126 na glasačkom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.