Izvor: Danas, 09.Jul.2023, 09:09

Petković: Savet bezbednosti UN mesto pred kojim mora da se pokrene pitanje „nasilničkog pohoda“ Kurtija na srpski narod na Kosovu

Direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Petar Petković ocenio je da je Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) mesto pred kojim se mora pokrenuti pitanje "nasilničkog pohoda" kosovskog premijera Aljbina Kurtija na srpski narod na Kosovu, kako bi se pokazalo da li postoji međunarodno pravo.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

"SPREMAN JE DA SE PONAŠA KAO KAMIKAZA" Petković o Kurtiju: Neće moći zauvek da maltretira Srbe na Kosovu, svakoj tiraniji dođe kraj!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2023

Premijer prištinske vlade Aljbin Kurti nema samokontrolu i da je spreman da se ponaša i kao kamikaza...Trenutna situacija na Kosovu i Metohiji označena je kao najteža do sada, a direktor Kancelarije za KiM Petar Petković u intervjuu za Kurir upozorava da premijer prištinske vlade Aljbin Kurti nema...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.