Od danas na Kosovu i Metahiji samo sa dve doze vakcine

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Jan.2022, 11:33

Od danas na Kosovu i Metahiji samo sa dve doze vakcine

Od danas je za ulazak na Kosovo i Metohiju neophodna potvrda o vakcinaciji sa dve doze vakcine protiv korona virusa.

Osobama koje nisu vakcinisane sa obe doze vakcine neće biti dozvoljen ulazak, piše Koha. Tu odluku donela je vlada privremenih prištinskih institucija početkom decembra 2021. godine, kada su usvojene nove mere u cilju suzbijanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << korona virusa.

Oni koji nisu vakcinisani sa dve doze moći će da se vakcinišu na aerodromu u Prištini, kao i na prelazima u Vrbnici, Merdaru, Beloj zemlji i Đeneral Jankoviću.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Za ulazak na Kosovo od danas potrebne dve doze vakcine protiv kovida

Izvor: N1 televizija, 03.Jan.2022

Za ulazak na Kosovo od danas je potrebno da svaki građanin poseduje potvrdu o imunizaciji sa dve doze vakcine protiv kovida.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.