OBrajan: SAD spremne da pomognu u postizanju sporazuma

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Feb.2020, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

O'Brajan: SAD spremne da pomognu u postizanju sporazuma

Američki savetnik za nacionalnu bezbednost Robert O'Brajan izjavio je da je administracija američkog predsednika Donalda Trampa spremna da pomogne Beogradu i Prištini u postizanju sporazuma koji će biti od koristi i građanima Kosova i centralne Srbije.

O'Brajan je to napisao na Tviteru, posle sastanka sa predsednikom privremenih kosovskih institucija Hašimom Tačijem, na kojem je, kako je naveo, bio fokus na tome da se iskoristi zamah postignut nedavnim sporazumom o vazdušnom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << železničkom i drumskom saobraćaju sa Srbijom.

"Predsednik Tramp i njegova administracija spremni su da pomognu obema stranama da postignu sporazum koji će biti od koristi i građanima Srbije i Kosova", napisao je O'Brajan.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

O Brajen: SAD spremne da pomognu u dijalogu Beograda i Prištine

Izvor: Blic, 29.Feb.2020

Administracija američkog predsednika Donalda Trampa spremna je da pomogne u dijalogu između Beograda i Prištine, kaže savetnik za nacionalnu bezbednost američkog predsednika Robert O'Brajan.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.