Navijači Vojvodine pomažu srpskoj deci na Kosovu

Izvor: Press, 08.Nov.2012, 19:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijači Vojvodine pomažu srpskoj deci na Kosovu

Navijači, uprava i igrači Fudbalskog kluba Vojvodina pokrenuli su danas humanitarnu akciju pod nazivom "Jedna ulaznica za jedan obrok deci na Kosmetu", sa namerom da se prikupi novac za nabavku materijane pomoći u vidu hrane, odeće i obuće koja će biti podeljena mališanima na severu Kosova i Metohije i u srpskim enklavama.

Navijači Vojvodine ističu da u akciji neće biti nikakvih finansijskih malverzacija, kakve su se, kako napominju, dešavale prethodnih godina sa raznim >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << organizacijama koje su, za svoju dobit skupljale novac.

Pristalice novosadskog superligaša tvrde da će sva sredstva biti iskorišćena u svrhu nabavke pomoći, koja će, kako su rekli, sigurno biti isporučena srpskoj deci na Kosmetu.

Sledeću utakmicu Vojvodina na stadionu "Karađorđe" igra u subotu, 10. novembra, od 13.30 sati sa ekipm Novog Pazara, a navijači, uprava i igrači pozivaju sve Novosađane da dođu na stadion i pod parolom "Kupi kartu - pomozi srpskoj deci na Kosmetu" učestvuju u pomenutoj akciji.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Humanitarna akcija navijača Voše

Izvor: B92, 08.Nov.2012

Navijači, uprava i igrači Fudbalskog kluba Vojvodina pokrenuli su humanitarnu akciju pod nazivom "Jedna ulaznica za jedan obrok deci na Kosmetu"...Namera je da se prikupi novac za nabavku materijane pomoći u vidu hrane, odeće i obuće koja će biti podeljena mališanima na severu Kosova i Metohije...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.