NEMIRNO KOSOVO: Rafalima na tri srpske porodice

Izvor: Mondo, 13.Jul.2015, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEMIRNO KOSOVO: Rafalima na tri srpske porodice

Nepoznate osobe pucale su na tri srpske porodice iz Brestovika kod Peći dok su boravili na planini iznad sela, ali povređenih na sreću nije bilo, javio je danas Radio Kim iz Čaglavice.

Foto: Zastava oružje

Taj radio je preneo izjavu Slađane Miletić, čija deca i muž su bili na izletu, da su tri porodice iz Brestovika uključujući i njenu, juče po tradiciji otišle na planinu da prošetaju i roštiljaju ali ih je posle podne napala nepoznata grupa ljudi. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

"Negde oko 16 sati napali su ih, pucali iz puškomitraljeza jedno desetak puta rafalno. Deca su se dočepala šume i bežala oko 20 kilometara kroz šumu i reku. Oko 21 sat su stigli kući. Najgore je što gore nema mreže da se pozove pomoć Kfora ili policije", kazala je ona.

Miletićeva je dodala da niko nije povređen i da je slučaj prijavljen policiji.

Ona je objasnila i da u poslednjih 20 dana primećuje nešto čudno kada ode u Peć, jer se, kako je ispričala, radnici u kafićima i prodavnicama ponašaju uzdržano.

"Brinem, nisam spavala celu noć, to je jako blizu, nismo dosad imali nikakav problem," rekla je Slađana Miletić.

Miletićeva se sa suprugom Midragom Dešićem i četvoro dece vratila 2004. u Brestovik i do sada, kako je kazala, nisu imali ovako ozbiljne incidente.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pucano na tri srpske porodice na Kosovu

Izvor: RTS, 13.Jul.2015

Nepoznate osobe su pucale na tri srpske porodice iz Brestovika kod Peći dok su boravile na planini iznad sela, ali povređenih, na sreću, nije bilo, javio je Radio KiM. . Radio KiM je preneo izjavu Slađane Miletić, čija...

Nastavak na RTS...

Šiptari mitraljezima pucali na srpske porodice kod Peći

Izvor: KMnovine.com, 14.Jul.2015, 03:24

Šiptari mitraljezima pucali na tri srpske porodice iz Brestovika kod Peći dok su boravili na planini iznad sela, ali povređenih na sreću nije bilo....    .Šiptar sa kalašnjikovim / Foto: Ilustracija    ..Slađana Miletić, čija deca i muž su bili na izletu, rekla...

Nastavak na KMnovine.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.