Kosovo: Pucano na tri porodice

Izvor: Akter, 13.Jul.2015, 20:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosovo: Pucano na tri porodice

Na tri srpske porodice iz Brestovika kod Peći pucano je juče dok su boravili na planini iznad sela, preneo je KiM radio

Prema rečima Slađane Miletić, tri porodice iz Brestovika, uključujući i njenu, juče su po tradiciji otišle na planinu da prošetaju i roštiljaju, da bi ih posle podne napala nepoznata grupa.

Negde oko četiri popodne napali su ih, pucali iz puškomitraljeza jedno desetak puta rafalno. Deca su se dočepala šume, bežala oko 20 kilometara i >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << stigli su kući oko devet uveče. Najgore je što gore nema signala da se pozove pomoć Kfora ili policije, kazala je Slađana.

Ona je dodala da niko nije povređen i da je slučaj prijavljen policiji.

U policiji su uzeli izjavu i nezvanično rekli da gore postoji neka naoružana grupa od šest ljudi, ali ne znaju ko je čini, kazala je Slađana.

Ona je objasnila i da se u poslednjih 20 dana primećuje nešto čudno kada odu u Peć, jer se, kako je ispričala, radnici u kafićima i prodavnicama ponašaju uzdržano.

Brinem, nisam spavala celu noć, to je jako blizu, nismo dosad imali nikakav problem, rekla je Slađana.

Slađana Miletić se sa suprugom i četvoro dece vratila 2004. u Brestovik i do sada, kako je kazala, nisu imali problema.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.