Вести:

Tuesday, July 14, 2015

Шиптари митраљезима пуцали на српске породице код Пећи

Tuesday, July 14, 2015 | КМ новине 0

Шиптари митраљезима пуцали на три српске породице из Брестовика код Пећи док су боравили на планини изнад села, али повређених на срећу није било.

Шиптар са калашњиковим / Фото: Илустрација

Слађанa Милетић, чија деца и муж су били на излету, рекла је косовском КИМ радију да су три породице из Брестовика укључујући и њену, јуче по традицији отишле на планину да прошетају и роштиљају али их је после подне напала непозната група Шиптара.

– Негде око 16 сати напали су их, пуцали из пушкомитраљеза једно десетак пута рафално. Деца су се дочепала шуме и бежала око 20 километара кроз шуму и реку. Око 21 сат су стигли кући. Најгоре је што горе нема мреже да се позове помоћ Кфора или полиције – казала је она.

Милетићева је додала да нико није повређен и да је случај пријављен полицији.

Она је објаснила и да у последњих 20 дана примећује нешто чудно када оде у Пећ, јер се, како је испричала, радници у кафићима и продавницама понашају уздржано.

- Бринем, нисам спавала целу ноћ, то је јако близу, нисмо досад имали никакав проблем – рекла је Слађана Милетић.

Милетићева се са супругом Мидрагом Дешићем и четворо деце вратила 2004. у Брестовик и до сада, како је казала, нису имали овако озбиљне инциденте.




Извор: Танјуг    :: © 2014 - 2015 ::    Молимо за навођење извора

Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине