Mirovna konferencija za KiM? Vučić oštro reagovao: Predlog nismo dobili, a ishitrene odluke NEĆEMO DONOSITI

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Nov.2018, 13:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mirovna konferencija za KiM? Vučić oštro reagovao: Predlog nismo dobili, a ishitrene odluke NEĆEMO DONOSITI

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas povodom pisanja medija o navodnom austrijskom predlogu za održavanje mirovne konferencije o Kosovu i Metohiji da takav predlog nije dobio, ali da se tako nešto mora dobro izanalizirati i da se ne smeju donositi ishitrene odluke.

- Nisam dobio takav predlog. Nedavno sam bio sa austrijskim kancelarom Sebastijanom Kurcom i to nisam čuo - rekao je Vučić novinarima u Novom Sadu.

Na insistiranje kakva bi bila njegova >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << reakcija ako bi takav predlog bio i formalno iznet, Vučić ističe da ne može da reaguje na osnovnu novinskih vesti o najvažnijim pitanjima za našu zemlju.

- Tako nešto morate da analizirate. To nije pitanje na kojem se žuri i donose ishitrene odluke. Niti potcenjujemo niti hvalimo takav neki predlog, ali treba da vidimo da li zaista postoji, pa će onda Srbija doneti odluku da li da ga prihvati - rekao je predsednik Srbije.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

PREDSEDNIK O STANjU NA KiM: Ne znam za predlog o mirovnoj konferenciji, Haradinaju ostalo 26 dana da nam sruši vlast

Izvor: Večernje novosti, 25.Nov.2018

Aleksandar Vučić izjavio je povodom pisanja medija o navodnom austrijskom predlogu za održavanje mirovne konferencije o Kosovu i Metohiji, da takav predlog nije dobio, ali da se tako nešto mora dobro izanalizirati PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas, povodom...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.