Krizni štab u severnoj Mitrovici zatražio puštanje na slobodu uhapšenih

Izvor: Beta, 23.Nov.2018, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krizni štab u severnoj Mitrovici zatražio puštanje na slobodu uhapšenih

Krizni štab četiri opštine sa severa Kosova održao je danas sastanak u severnoj Mitrovici na kojem je zatraženo puštanje na slobodu uhapšenih gradjana ili da se za akciju specijalne jedinice ROSU ponude validni dokazi.Kako je navedeno u zaključcima Kriznog štaba koji je zasedao u "manjem sastavu", zatraženo je da se odmah ukinu takse na srpske proizvode i upozoreno da će se zbog takvih mera Srbi iseliti sa tih prostora.Od Kfora i medjunarodnih institucija na Kosovu traži se da obezbede i garantuju mir i stabilnost.U znak protesta Srbi će održati mirne i nenasilne jednosatne proteste u srpskim sredinama na Kosovu.Svoje nezadovoljstvo protiv "političkog i policijskog terora Prištine" tačno u podne iskazaće Srbi u mestu Rudare kod Zvečana, na administrativnim prelazima Jarinje i Brnjak i u mestu Zupče u opštini Zubin Potok.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZAVRŠEN KRIZNI ŠTAB ČETIRI OPŠTINE SA SEVERA KiM: Dajte dokaze, ili pustite uhapšene, ukinite takse na srpske proizvode

Izvor: Večernje novosti, 23.Nov.2018

Krizni štab četiri opštine sa severa Kosmeta od Kfora i međunarodnih institucija na Kosovu i Metohiji zatražio je da obezbede i garantuju mir i stabilnost KRIZNI štab četiri opštine sa severa Kosmeta, u manjem sastavu, zatražio je posle sastanka održanog u Kosovskoj Mitrovici...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.