Kosovo je SPREMNO za dolazak Vučića: Evo kako izgleda Kosovska Mitrovica veče uoči posete (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2018, 22:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosovo je SPREMNO za dolazak Vučića: Evo kako izgleda Kosovska Mitrovica veče uoči posete (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetiće u subotu i nedelju Kosovo i Metohiju

Predsednik Vučić će u subotu prvo posetiti Kosovsku Mitrovicu, a potom uveče Gračanicu i Laplje Selo kako bi bio i razgovarao sa Srbima na Kosovu i Metohiji.

Gradonačelnik severnog dela Kosovske Mitrovice Goran Rakić kazao je da je dolazak predsednika Srbije Aleksandra Vučića na KiM od višestrukog značaja za Srbe >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji žive na tim prostorima. On kaže da će Vučić na taj način ohrabriti kosmetske Srbe.

To su potvrdili i građani severnog dela Kosovske Mitrovice koji kažu da im dolazak predsednika Srbije Aleksandra Vučića na KiM uliva nadu da će im budućnost biti izvesnija. Evo kako izgleda Kosovska Mitrovica veče uoči dolaska predsednka Srbije

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.